Blog Paranormaal Alternatief Heulandiet

Artikel 16 van 28

Lieve lezers, deze keer wil ik het hebben over de prachtige, zachte en krachtige heulandiet.

Heulandiet is een prachtig zalmroze mineraal en van mij komt hij uit India.. Ik vind het zo mooi dat  grijze moedergesteente met de zachtroze kristallen erop. De samenstelling van heulandiet, dat naast calcium de elementen barium, strontium, kalium, en/of natrium kan bevatten, bepaalt de precieze eigenschappen. Heulandiet is genoemd naar de Engelse  mineraalverzamelaar John Henry Heuland ( 1778-1856) Deze heulandiet is  een zeolietsoort die voor komt in allerlei verschillende omgevingen oa vulkanische gebieden en in diepzee sedimenten. De  calciet variant van heulandiet wordt gevonden in Glasgow te Schotland.

Mijn korte Afstemming met Heulandiet: Als ik mij afstem met deze steen dan komt er een enorme kracht vrij, als van een ontploffende vulkaan, het stijgt , gaat omhoog en verbindt zich met de zon..daarna komt het terug door mij, mijn energiekanaal wordt gereinigd en ge upgrade en gaat moeder aarde in en ik word meegenomen…. De verhoging van de aardefrequenties die op dit moment rijkelijk aanwezig is ,gaat door mij heen en kan ik vanuit de kern van moeder aarde beter integreren in mijn eigen lichtlichaam, hierdoor kan je/ik op aarde beter aarden/thuisvoelen in deze vernieuwde wereld en jouw licht verspreiden.

De “ bekende” werking van heulandiet is: helpt je openstellen. Het maakt open, open-minded en ontvankelijk. Het heelt emotionele wonden en steunt je bij verlies en verdriet. Het bevordert positieve veranderingen en groei. Heulandiet is een hele spirituele steen. Het helpt contact maken met oude beschavingen zoals Atlantis en met andere dimensies. Het maakt je meer ontvankelijk voor inzichtgevende dromen en visioenen. Fysiek helpt heulandiet bij overgewicht, evenwicht- en binnenoor problemen en overmatige transpiratie.

Warme groet, blijf in verbinding, in zachtheid en positief. Gun jezelf momenten om tot rust te komen en echt naar binnen te keren… er is zoveel moois gaande en die kan je oa in de stilte vinden. Tot de volgende keer met een nieuw kristal,

Monique Koebrugge

© 2016 - 2024 The Crystal Connector | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel