Blog Paranormaal Alternatief Lemurische fantoomkwarts

Artikel 12 van 28

Lieve lezers,

Deze week wil ik het hebben over de prachtige rode Lemurische Fantoomkwarts.Er is sprake van een fantoomkwarts wanneer je de vage contouren van een kleiner kristal (de fantoom) ingesloten in een groter kristal kunt zien. Het is een bergkristal maar door de aanwezigheid van ijzer en hematiet krijgt deze kwarts de rode kleur. Deze die ik heb in mijn assortiment is gevonden in Madagascar maar ze kunnen bv ook uit Afrika komen.

De fantoom in fantoomkwarts zegt iets over hoe het kristal is ontstaan en ontwikkelt en dat is eigenlijk ook het kenmerk van de werking van een fantoomkwarts.Hij maakt je bewust van je eigen ontwikkeling en je levenspad. Het stimuleert je om jouw juiste weg te bewandelen en helpt contact maken met gidsen, engelen en andere hogere energieën die je hierbij kunnen helpen. Hij geeft je op een zachte manier een schopje onder jouw kont om de juiste richting op te gaan als je niet meer weet wat je moet doen of welke kant op te gaan.. De steen laat je de eenheid en connectie met het grote geheel ervaren maar laat je ook inzien en voelen wat jou daarin bijzonder maakt.

Ik heb zelf nog een afstemming met deze kristallen gemaakt en toen ik mij afstemde voelde ik dat hij gelijk op mijn keelchakra begon in de werking en werd ik meegenomen naar de Pyramides en daarna belandde ik in Lemurië.Ik zag een enorme river die bruisde van energie en daar stegen opeens lichtwezens, transparante, uit met een lotus in hun handen… uit de lotussen kwamen lichtzaadjes die weer in het water vielen en meegenomen werden… Door je werken met deze kristallen zullen de lichtzaadjes ook in jouw water stromen ( in jouw lichaam) en zullen deze zaadjes jouw lichaam opschonen van de delen die getransformeerd mogen worden.. Je wordt in weze schoongespoeld… hierdoor zal je de informatie uit Lemurië die in je zit beter tot je nemen en inzetten voor jezelf en de wereld om je heem.. prachtig toch?!

De werking die je op de meestal vindt is dit: Deze heerlijke fantoomkwartsen uit Madagascar zijn magisch en door je te verbinden met deze kristallen kan je je verbinden met andere werelden en kan je makkelijk reizen tussen deze werelden en dimensies. Hierdoor zal je meer vanuit jouw hart leren te leven zoals nu zo nodig is. Deze kristallen hebben een hele hoge frequentie en geven je een heldere blik (activeert derde oog) en geeft inzicht door jouw contact met je hogere zelf. Hierdoor krijg je toegang tot de kosmische bibliotheek die in jouw goddelijk bewustzijn opgeslagen is.Het zijn krachtige healers die een helende werking op je cellen hebben, geven wat je nodig hebt en houden de vochthuishouding in evenwicht.

Aankomend weekend is de eerste beurs nadat Corona de wereld veranderde en gaan we weer genieten van elkaar en wat de Paranormaal Alternatief beurs ons geeft…. Inzichten ,boodschappen, gezelligheid, mooie aankopen en een lach en een traan. Ik kijk er naar uit: weer collega’s zien, mijn mooie artikelen verkopen, boodschappen doorgeven van de kosmische wereld, verbinden en weer een prachtige energieplek neer te zetten. Hoewel ik graag een knuffel wil geven , de coronamaatregelen op de beurs zijn nodig om beurzen te houden dus ik blijf achter de kraam en geef geen knuffel fysiek maar dat heb je niet nodig om te verbinden.. Ik hoop jullie dan te zien: oude en nieuwe mensen en tot dan blijf gezond, positief en weet dat alles gebeurt om een nieuwe prachtige wereld te vormen door deze lichtrevolutie.

 

Met warme groet,

 

Monique Koebrugge

The stonewhisperer

Op de beurs plek 07 en P7

 

© 2016 - 2024 The Crystal Connector | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel