Blog Paranormaal Alternatief versteend hout Mammoet sequioa

Artikel 5 van 28

Lieve lezers,

Deze week wil ik het hebben over een bijzondere steen nm versteend hout met kleine kristalletjes van de Mammoetboom of Reuzen Sequoia.

Deze stenen komen van bomen die soms wel duizenden jaren nodig hebben om zo groot en dik te worden en worden ook wel Godinnenbomen genoemd. De soort komt van nature voor in Californië waar ze groeit op de westelijke hellingen van de Sierra Nevada tussen 1.200 en 2.400 meter hoogte. De grootste mammoetboom is de General Sherman Tree.  Deze boom is te vinden in het Sequioa National Park (wat zeker op mijn lijst staat om een keer te bezoeken) in Californië, heeft een hoogte van ruim 83 meter, een omtrek van 31 meter bij de bodem en 26 meter op borsthoogte. De boom zou uiteindelijk een hoogte kunnen bereiken van 95 meter en een omtrek bij de bodem van ruim 34 meter.

 

Ze hebben een krachtige maar ook rustige, liefdevolle en blije energie. Deze bijzondere bomen ontvangen veel zonlicht, aardeenergie, water en nemen vele mineralen op.. Daarom zijn bij deze versteende stukken de kristalletjes te zien als wonderlijke schitteringen tussen het donkere hout. Als je je ermee verbindt dan voel je de energie en wordt je heerlijk opgeladen met energie en zijn goed voor Moeder Aarde en voor ons. Je voelt de energietintelingen gelijk van onder naar boven stromen. Ze hebben een andere energie dan de rest van de bomen op deze aarde: ze hebben net als de mens verschillende lagen (aura) welke lijken op de aura van een mens.   Ze zijn zelfbewust en hebben zowel een individueel als een collectief bewustzijn en dat is uniek voor bomen. Het zijn de beschermers van de codes van het plantenrijk en sterk verbonden met de mineralen. Als je ermee gaat mediteren dan kan je makkelijk in door ruimte en tijd reizen omdat het poorten naar andere dimensies zijn. Deze unieke bomen werden door oude wijzen tijdens de tijd van Atlantis en Lemurië beschouwd als intelligente Goddelijke wezens. De Reuzen Sequoia heeft het hoogste bewustzijn van alle van het Plantenrijk. De bomen werden al van oudsher gebruikt ivm healingmethodes. Wetenschappelijk is er aangetoond dat deze bomen energie condensatoren zijn en daardoor de omgeving in een hogere frequentie Deze enorme bomen zijn al meer dan 144 miljoen jaar op deze aarde, het zijn zeer oude zielen. Het is een steen voor zieners en een steen van wijsheid. Hij versterkt de paranormale gaven en haalt de angst hieromtrent weg. Hij is goed voor de algehele doorstroming en is goed voor de aderen en zuivert het bloed. Versteen hout werkt goed voor de botten en wervels en versoepelt bij stijfheid en zorgt voor een betere, stabiele houding. Verder is hij goed voor keel, oren, ogen, holtes, tanden, kiezen en werkt hij reinigend op de lever. Hij geeft ook daadkracht bij het afvallen. Versteend hout laat je zien wie je bent en wat je mogelijkheden zijn en dat je daar ook gelukkig mee kunt zijn. Hij zet ook aan tot ondernemen. Deze Mammoetboom versteend hout helpt je te overleven in moeilijke situaties, deze bomen overleven branden, waarna er weer nieuw leven kan ontstaan omdat de zaden open springen. Ze zijn zelf klonend waardoor ze exacte replica’s zijn, zowel geestelijk als spiritueel, zoals de eerste waren. En buiten al deze spirituele eigenschappen zijn ze ook prachtig om te zien.. Ze schitteren in de zon en je kan prachtige de lijnen van het hout volgen. Ik werd er gelijk verliefd op. . en zijn voor iedereen goed, daarom is het een goede steen om zomaar aan iemand cadeau te doen.

 

Warme groet, blijf in verbinding, in zachtheid en positiviteit. Verbindt je niet in angst en/of  boosheid wat er gebeurt of er gezegd wordt wat er gaat gebeuren. Blijf in vertrouwen, licht en liefde.

 Tot de volgende keer met een nieuw kristal,

Monique Koebrugge

the stone whisperer

The stonewhisperer

© 2016 - 2024 The Crystal Connector | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel