Elven One witte jade met labradoriet

Artikel 25 van 27
€ 122,22
Voorraad 1 stuk

Witte jade met labradoriet ogen: Elven One 77x51x72mm  afstemming volgt nog

Witte jade is de steen van emotionele healing. De steen geeft nieuwe hoop en vertrouwen, en helpt om oud zeer en blokkades los te laten. Het zorgt ervoor dat de energetische koorden die tussen jou en andere personen zijn ontstaan, worden gereinigd en waar nodig worden losgemaakt, zodat je vrijwel direct terug komt te staan in jouw eigen kracht. Het helpt je om de gezondere keuzes voor jezelf te maken, zonder teveel te piekeren. Ook zal de Jade als je haar vasthoudt de achterkant van het hartchakra reinigen en verder openen en er op die manier voor zorgen dat het vertrouwen in de kosmos hersteld wordt. De kosmos, jouw hoger zelf heeft het allerbeste met je voor en eenmaal in lijn met haar, verkeer je in een continue flow. Witte Jade zorgt voor een optimale energetische doorstroming van de kosmos, door de kruinchakra, langs de ruggengraat de aarde in. Een perfecte reinigende werking waar je heerlijk rustig van kunt worden in tijden van stress.

Labradoriet is een sterk beschermende en spirituele steen. Het beschermt het eigen energieveld (aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. De steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. Het versterkt de intuïtie en mediamieke gaven. De steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen boven. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen. De steen werkt bloeddrukverlagend en kalmerend, reguleert de stofwisseling en heeft een positief effect op verkoudheid, jicht, reuma, de ogen en op een onregelmatige menstruatie en menstruele klachten.

afstemming: Als ik mij afstem dan voel ik en lichtenergiestroom door mijn mond binne komen en het verspreid zich eerst over mijn bovenste chakra's en dan zakt het . Ik voel dat er vleugels uit mij gaan groeien en de sterke connectie met de efljes en met vlinders, die staan voor tranformtie. Ik voel dat de vleugels worden vastgezet met gouden banden en dan ga ik vliegen. Over gras en ik voel en proef het gras , over ze en dan land ik op een begraafplaats bij iemand die het moeilijk heeft en ik mag mij daar tonen als een troostgebaar. . Deze Elven One en jij als hoeder zal zorgen voor transformatie en troost wanneer iemand die nodig heeft.. een energetische steuntje of steun in de rug. Je hoeft dit niet persoonlijk live te doen maar als je iemand ziet of je merkt een plek op waar ze licht, liefde en ondersteuning kunnen gebruiken? ga dan in stilte samen met deze Elven One zitten en laat jouw licht en vleugels stralen. Dit geldt ook voor jezelf!!

 

 

Elven Ones: Na diep contant met afstemmingen met de Elven Ones weet ik dat deze kristalwezens die verbonden zijn met de Elven Ones  niet "alleen" elfjes zijn, dat zou hun energie en wijsheid te kort doen.. Het zijn zeer hoog energetische kristalwezens die ons meenemen met een reis naar binnen... naar jouw werkelijke goddelijke ik ( jouw hoger zelf) zodat jij steeds meer gaat zien wat werkelijk is en wat eigenlijk niet ;) zoveel facetten van het leven hier op aarde als mulit dimensionaal wezen en waarom wij hier werkelijk zijn... Een hele mooie reis waarbij zij ons ondersteunen en begeleiden ( of eigenlijk hoe jouw hoger zelf jou begeleidt door deze prachtige Elven Ones )

 

 

© 2016 - 2024 The Crystal Connector | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel