-15%

Elven One pyriet met labradoriet ogen

Artikel 24 van 27
€ 144,44 € 122,22
Voorraad 1 stuk

Pyriet Elven One met labradoriet ogen 74x51x75mm 

Afstemming met dit kristalwezen: Hoe zwaar deze pyriet Elven One is hoe licht voel hij aan.. IK voel alsof ik in een wolk lig en om mij heen vliegen allemaal insecten zoals libellen en torretjes in regenboogkleuren. Ik voel een gouden energie stroom door mijn ruggengraat stromen en deze komt er bij mijn voeten en hoofd uit en ik voel dat ik een achterwaartse salto maak en ik blijf ronddraaien in een spiraal. Ik word bijna duizelig en dan zie ik dat de spiraal zich tot een trechter vormt en aan het einde van die trechter voel ik mij een beetje weemoedig vanwege herinneringen over verleden tijden zoals Atlantis en Lemurië.. Dat is geweest maar ze zijn er nog.. Nu is er de grote opening naar andere tijden waar we de kennis meenemen van wat we weten en zijn. Ik zie aan de rand van deze enorme trechter nieuwe lichtsteden en hoor de woorden : future me is me… Deze elven One is een downloader van “oude” kennis de Akasha kronieken waarmee de nieuwe hoeder bewust of met hoger zelf kennis kan nemen en dit gebruiken in haar of zijn leven hier op Aarde. Dit zit al in je maar dit wordt extra geactiveerd door deze downloads.

Pyriet bevordert wilskracht, zelfvertrouwen en eigenwaarde. Het is een sterk inzichtgevende steen en bevordert hierdoor zelfkennis, haalt verdrongen herinneringen naar boven, bevordert inzicht in de oorzaak van schadelijke situaties of van ziekte en symptomen. Het vermindert frustratie, stress en zorgen. Pyriet stimuleert de werking van de lever, helpt bij doorbloedingsstoornissen (bijvoorbeeld spataderen) en bevordert de vorming van rode bloedlichaampjes. Het heeft een sterke pijnstillende en krampopheffend werking (bijvoorbeeld bij menstruatieklachten en buikkrampen).

labradoriet: het werkt beschermend en vergroot geestelijke kracht. Het reinigt en versterkt de aura en beschermt je tegen onder andere negatieve energie, negatieve mensen, mensen die energie zuigen, entiteiten en overprikkeling. Het is daardoor ook een heel geschikte steen voor hooggevoelige of hoogsensitieve mensen. Het vermindert stress en angst en helpt je in je kracht staan. De steen helpt een connectie maken met je intuïtie, gidsen, hogere energieën, spirituele kennisbronnen, andere dimensies, vorige levens en helpt je ook weer veilig naar het hier en nu terugkeren. Het is hierdoor een goede steen om te dragen bij meditatie, mediumschap, lichtwerk, sjamanistische reizen, droomwerk en andere spirituele activiteiten. Fysiek werkt labradoriet pijnstillend en bloeddrukverlagend. Het heeft een positieve werking op de longen, bronchitis, verkoudheid, de ogen, hersenen, stofwisseling, reuma, jicht en (pre)menstruele klachten.

© 2016 - 2024 The Crystal Connector | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel