Eenhoorn van witte jade

Artikel 5 van 27
€ 33,33
Voorraad 1 stuk

Eenhoorn witte jade 55x17x55mm  zie ook filmpje 1 mei op fb

De witte jade die ik verkoop ( en meeste andere  die witte jade verkopen :)  is geologisch gezien geen echte witte jade. De steen is het meest serpetijn volgens de carver. In het uiterlijk kun je hierdoor soms een gelige, bruinige of ander kleurige gloed zien maar ook meer doorzichtige stukken. 
Voel zelf wat het met je doet

Witte jade is de edelsteen van emotionele healing. De steen geeft nieuwe hoop en vertrouwen, en helpt om oud zeer en blokkades los te laten Witte Jade zorgt ervoor dat de energetische koorden die tussen jou en andere personen zijn ontstaan, worden gereinigd en waar nodig worden losgemaakt, zodat je vrijwel direct terug komt te staan in jouw eigen kracht. Het helpt je om de gezondere keuzes voor jezelf te maken, zonder teveel te piekeren. Ook zal de Jade als je haar vasthoudt de achterkant van het hartchakra reinigen en verder openen en er op die manier voor zorgen dat het vertrouwen in de kosmos hersteld wordt. De kosmos heeft het allerbeste met je voor en eenmaal in lijn met haar verkeer je in een continue flow. Witte Jade zorgt voor een optimale energetische doorstroming van de kosmos, door de kruinchakra, langs de ruggengraat de aarde in. Een perfecte reinigende werking waar je heerlijk rustig van kunt worden in tijden van stress.

De eenhoorn is een mythologisch wezen, die er uit ziet als een paard, maar met een slanke, meestal spiraal, hoorn groeit uit zijn voorhoofd. 
Het populaire beeld van de eenhoorn is dat van een romantisch uitziend, wit paard, maar soms wordt hij ook zwart afgebeeld, zoals in Gothische kunst. Sommige eenhoorns hebben vleugels.
Het idee daarvan, heeft waarschijnlijk zijn oorzaak in Pegasus, de gevleugelde paard uit het Oud-Griekse mythologie, 

De eenhoorn energie is een heldere hogere frequentie zoals de engelenenergie. Ze hebben een pure, zuivere energie en trappelen met hun voetjes op oude stukken mocht dit nogi zijn om op te ruimen zodat jij de nodige stappen kan zetten naar jouw werelijke ik, jouw goddelijk ik zodat we samen op deze aarde steeds meer licht kunnen brengen. De ware magie zit in jezelf en daar helpen zijn ons bij

© 2016 - 2024 The Crystal Connector | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel