Elven Ones, draken en wolven

Elven Ones: Na diep contant met afstemmingen met de Elven Ones weet ik dat deze kristalwezens die verbonden zijn met de Elven Ones  niet "alleen" elfjes zijn, dat zou hun energie en wijsheid te kort doen.. Het zijn zeer hoog energetische kristalwezens die ons meenemen met een reis naar binnen... naar jouw werkelijke goddelijke ik ( jouw hoger zelf) zodat jij steeds meer gaat zien wat werkelijk is en wat eigenlijk niet ;) zoveel facetten van het leven hier op aarde als mulit dimensionaal wezen en waarom wij hier werkelijk zijn... Een hele mooie reis waarbij zij ons ondersteunen en begeleiden ( of eigenlijk hoe jouw hoger zelf jou begeleidt door deze prachtige Elven Ones )

Draken zijn voor sommige mensen nog wezens uit sprookjes maar er zijn ook veel mensen die met de drakenenergie werken. Een kristallen drakenschedel die is zo gevormd dat een drakenbewustzijn is uitgenodigd om zich hiermee te verbinden. Als ik ze binnenkrijg dan maak ik verbinding om de connectie te activeren voor de volgende hoeder.. Soms duurt het een tijdje voordat hij of zij zich kenbaar maakt. Vaak geven ze een naam door. Net als mensen hebben ze verschillende karakters. Ze zijn als een brug naar een groter bewustzijn en helpen ons hier op aarde. 

Waar staat de wolf voor :

De wolf kan zich emotioneel sterk en snel hechten. Op je eigen intuïtie leren vertrouwen en je zo ook op te stellen in je omgang met anderen is een van de dingen die de wolvenenergie je leert. De wolf kan je helpen je innerlijke stem te horen en je behoeden voor misstappen. Hij beschermt je zolang je je lessen in dit opzicht leert, soms hardhandig, andere keren op zachte wijze, maar altijd met liefde. Wanneer de wolf verschijnt, is het tijd om je rituelen nieuw leven in te blazen. Zoek een nieuwe weg, begin aan een nieuwe reis, neem je leven in eigen handen. Jíj bent baas over je eigen leven. Je schept het en geeft er invulling aan. Doe het in harmonie en met discipline - dan zal je ware vrijheid ervaren. Tevens staan voor voor sterk familiegevoel en trouw.

 

 

 

 

© 2016 - 2023 The Crystal Connector | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel