Over mij

 

 

Ik ben Monique Koebrugge- van den Eng en ben getrouwd. Ik heb een geweldige zoon van 33 jaar en prachtige "schoon" dochter van 33 en een kleinhond Pizza. Heel mijn leven voelde ik mij al anders en kwamen er, soms wildvreemde, mensen op mijn pad die spontaan hun zeer persoonlijke verhaal vertelden. Ruim 20 jaar geleden kwam ik in aanraking met Reiki en in de loop der jaren heb ik mij via verschillende cursussen, opleidingen, inzichten en ervaringen ontwikkeld. Ik kwam steeds sterker in contact met de lichtwereld waarin onder andere engelen, gidsen (ook  in de vorm van oa draken), lichtwezens, sterrenvolkeren , die mij hielpen met de healingen en boodschappen doorgeven als dit nodig mocht zijn. Soms mooi, soms grappig maar altijd als ondersteuning in het proces hier op aarde waar we allemaal mee te maken hebben. Tijdens mijn healingen en readingen als Reikimaster en medium gebruikte ik de stenen altijd al om mij en de client te ondersteunen.

In de loop van 2019 kreeg ik steeds meer contact met de planeten en sterrenvolkeren en ze gaven aan dat ik van zonnesteen sieraden mocht maken en dat daar dan een sterrenlichtzaadje in geplaatst zou worden om de mens te helpen.. en later kwamen daar weer andere kristallen bij.

 Ik probeer altijd de vrolijke en lichte kant van het leven te zien, dit is een bewuste keus, en te genieten van de kleine en mooie dingen om ons heen. Ondanks alle ellende, ziektes en verdriet ben ik van mening dat de tijd op aarde een bijzondere en leerzame weg is en liefde boven alles staat. 

Ik ben altijd creatief geweest en accessoires in de vorm van tassen en sieraden vond en vind ik heerlijk. Nu ik de sieraden zelf kan maken geniet ik er extra van want ik kan alles samenstellen en ontwerpen wat ik zelf mooi vind. Ik merkte dat veel mensen ze ook erg mooi vonden en de boodschappen die ik er soms bij vertelde altijd klopten. Ze waren ook altijd op precies dat moment aan de orde dus was het tijd om mijn eigen webshop te openen en dit groter uit te dragen. 

Op beurzen en markten staan is ook erg leuk, want dan heb je persoonlijk contact met de mensen en kom je tot de mooiste of grappigste gesprekken die op zich ook weer een verbinding zijn en op dat moment kan er spontaan al veel gebeuren. Het is fysiek pittig voor mij al dat gesleep en gesjouw dus ik heb het een tijdje niet gedaan maar ga herfst 2023 toch weer beginnen.

Ik ben nog lang niet klaar met uitleren en geniet daarvan. Wat de toekomst brengt weten we niet, gelukkig niet, want zo staan mooie inzichten , grappige situaties en prachtige ontmoetingen om het hoekje te wachten. Wel weet ik dat we in een enorme uitdagende tijd zitten waar vele veranderingen komen en het DE uitdaging is om naar jezelf te luisteren en steeds meer naar je werkelijke ik te komen. Het prachtige lichtwezen die je van oorsprong bent.

Mijn doel in het leven is om op aarde andere mensen te helpen het gemakkelijk te maken om dat wat ze komen doen hier op aarde, met behulp van mijn stenen,ze in een versnelling te zetten en zelf tot mijn volle potentieel , mijn goddelijke ik te ontdekken, te genieten, te leren en te verbinden, met humor. En op allerlei plekken in deze wereld kristallen te plaatsen en plekken te transformeren en LICHTer te maken. 

 

 

 

 

 

 

© 2016 - 2024 The Crystal Connector | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel