unieke handgemaakte labradoriet ring

Artikel 1 van 10
€ 88,88
Het artikel is uitverkocht.

Prachtige 925 zilveren ring met labradoriet....een handgemaakte knoepert..maat 18,5 ( vindt je hem prachtig maar niet je maat...bij juwelier kan je hem aan laten passen, kleiner maken kosten hier bv €20,00) deze beauty is 58x27mm.

Paarse labradoriet bevordert alle vormen van het paranormale en versterkt helderhorendheid. De steen maakt je persoonlijkheid minder negatief, verhoogt alle energie en maakt ondernemend. 

Labradoriet is een sterk beschermende en spirituele steen. Het beschermt het eigen energieveld (aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. De steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. Het versterkt de intuïtie en mediamieke gaven. De steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen boven. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen. De steen werkt bloeddrukverlagend en kalmerend, reguleert de stofwisseling en heeft een positief effect op verkoudheid, jicht, reuma, de ogen en op een onregelmatige menstruatie en menstruele klachten.

© 2016 - 2024 The Crystal Connector | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel