Agenda

 

21 april Zenichi spirituele beurs te Reeuwijk         Het is bevestigd, ik ga hier 2 dagen staan op 25 en 26 mei...te Amsterdam, veel parkeerplekken! ...zie ik je dan ? 🥳🥳🥳😇 met mooie sieraden, kristallen en soms een helende knuffel 😇  je kan je tickets al bestellen...en neem.evt je trommel/drum mee...De vierde editie van het spiritual experience event zal op 25 & 26 Mei plaatsvinden in het sportcentrum Ookmeer (Amsterdam). Het wordt de grootste spirituele beurs van Amsterdam en zeker de meest liefdevolste van heel Nederland.

Om 11:00 beginnen wij met de opening drumcirkel ceremonie. Wij kregen bij de vorige edities hier zoveel complimenten over dat wij het zeker nog een keer doen!

De twee zalen zijn te betreden van 12:00 t/m 18:00, op beide weekend dagen. Voel je vrij om elk moment op de dag langs te komen en maak er een dagje uit van met al je vrienden en/of familie. Ontmoet andere spirituele mensen die dezelfde interesses als jij hebben.

Bij binnenkomst ontvangt u deze editie natuurlijk weer een liefdevolle edelsteen. De eerste paar bezoekers ontvangen van ons ook een goodie bag, dus wees er snel bij!

Onze standhouders zijn geselecteerd op hun kwaliteit en op hun liefdevolle hart. Het evenement staat in het teken van eenheid en liefde. Bij ons vorig evenement gaf iedereen aan dat er een fijne, rustgevende en liefdevolle energie te voelen was.  SPORTCENTRUM OOKMEER, Dokter Meurerlaan , Amsterdam                                       20 oktober Zenichibeurs Reeuwijk De Brug                 

© 2016 - 2024 The Crystal Connector | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel