Heart to Heart Connection

Heart to Heart Connection is gebaseerd op het bestaan van universele Kosmische energie die overal aanwezig is in het universum en dat we allemaal verbonden zijn met elkaar en dat we samen één Goddelijke bewustzijn zijn. Ik zorg dat je in een veilige ontspannen omgeving dieper in jezelf kan komen en dichtbij jouw hoger bewustzijn. Hierdoor zet je je jouw eigen zelfhelend vermogen op een hogere frequentie en kunnen er tevens inzichten komen en of "healingen". Ik noem het niet echt healingen want we zijn niet kapot maar we leven hier op aarde om alles te ervaren: blijdschap, verdriet, liefde, stress en ontspanning en ons te herinneren wie wij werkelijk zijn.... Soms kan je echter een ondersteuning of inzicht gebruiken als mens en daar wil ik je bij helpen.

In 2023/ 2024 voelt het voor mij niet meer goed om dit tegen een (vast geldelijke) bijdrage te doen..ik wil liever een vrijblijvende bijdrage die in balans is (geven, ontvangen en delen) en soms is een knuffel voldoende en soms geld.. echter zal ik zelf eerst verbinding maken hoe het voelt voor jou en/of voor mij om samen te komen, live of evt online.  Meer of weer vertrouwen in jezelf en de wereld hebben? Kom thuis in jezelf, in de schoot van Moeder Aarde, in de armen van Vader Kosmos. Open jouw bewustzijn en verbindt je met jouw hoger zelf en met alles wat is. Ervaar onvoorwaardelijke liefde, een innerlijke rust Wil jij meer of weer in jouw kracht staan? Transformeer, laat los en omarmen wat nog nodig is. In het kort:herinner wie jij werkelijk bent! 

Ervaring: Reikimaster, Quantum Touch, edelsteenhealing, Lichtwerker, energetische (hand) massage, Cosmic Channel, Multidimensionaal wezen

 

Heb je interesse of vragen dan kan je mij mailen : info@thecrystalconnector.nl of bellen 0622186704

 

 

 

Deze sessies zijn nooit als vervanging van reguliere medische zorg of geestelijke zorg. Bij klachten altijd een arts raadplegen.

 

 

 

 

© 2016 - 2024 The Crystal Connector | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel