Antahkarana

 

  

Antahkarana Oeroud Heling Symbool 

Alice Baily en verschillende andere auteurs van Tibetaanse filosofie hebben enige kennis over de Antahkarana beschreven in een aantal boeken. Ze beschrijven de Antahkarana als een deel van de spirituele anatomie. Het is de verbinding tussen de fysieke hersenen en het Hoger Zelf. Het is deze verbinding die moet helen en ontwikkelen, wanneer we groeien in spiritualiteit Het Antahkarana Symbool hier beschreven en afgebeeld vertegenwoordigt deze verbinding en activeert het wanneer je ook maar in de buurt bent

De wetenschap, die gebruik maakt van straling technieken (zoals o.a. Radionic), dat lijnen op papier getekend, zoals bijvoorbeeld een symbool, een bepaalde uitstraling veroorzaken rondom de tekening en zal de menselijke aura en chakra’s beïnvloeden op verschillende manieren, afhankelijk van de gemaakte patroon. Dit verklaart de al oude oefening van Yantra meditatie, die gebruik maakt van visuele indrukken om het bewustzijn te reinigen en te ontwikkelen.

De Antahkarana is een oeroud heling- en meditatie symbool, dat duizenden jaren werd gebruikt in Tibet en China. Het is een zeer krachtig symbool en door het simpelweg in je buurt te hebben, zal het een positief effect op de chakra’s en aura uitoefenen.

Wanneer je helingen doet, zal het symbool zich richten en zal het de acties van de heling energie verdiepen.

Wanneer je mediteert met het symbool op je of bij je in de buurt, zal het automatisch de microkosmische omloop, zoals de Taoisten het noemen,

Creëren, waarbij de kosmische energie die normaal via de kruinchakra binnen komt nu via de voeten binnen komt en via de rug omhoog stroomt naar de kruin en dan naar beneden gaat via de voorkant van het lichaam terug naar de voeten, de persoon met de aarde te gronden en daardoor dus een voortdurende stroom van energie door de chakra’s laat stromen.

Het zal ook negatieve energie neutraliseren die zich vastgezet hebben op voorwerpen, zoals op b.v kristallen, edelstenen, sierraden etc.

Dit reinigen kan je eenvoudig doen door het voorwerp tussen twee symbolen in te plaatsen.

Bovendien, verhoogt/vergroot het al het helingwerk zoals Reiki, Mahikari, Jin Shin Do, Polariteit therapie Hypnotherapie, Regressie etc. etc..

Deze positieve resultaten zijn keer op keer bewezen door mensen die lange tijd met dit symbool hebben gewerkt en ook door mensen die er op getraind zijn om veranderingen waar te nemen bij chakra’s en aura’s.

Dit symbool is multi dimensionaal. Vanuit het ene perspectief, lijkt het twee dimensionaal, gemaakt uit drie zevens op een vlakke ondergrond. De drie zevens vertegenwoordigen de zeven chakra‘s, de zeven kleuren en de zeven tonen van de muziekbalk.

Deze drie zevens worden genoemd in het boek Openbaringen als zijnde de zeven kandelaren. De zeven trompetten en de zeven zegels.

Vanuit een ander perspectief, lijkt dit symbool op een drie dimensionale kubus. Zijn energie verhoogt van tweede naar de derde dimensie wat ook te zien is en verhoogt zich zelf tot onzichtbare dimensies en gaat door tot de hoogste dimensie – de dimensie van het Hoger Zelf.

Historisch gezien gaat het gebruik van dit symbool terug in de geschiedenis via een aantal Reikimeesters naar een heel oud Tibetaanse meditatie techniek. De weinige Tibetaanse meditatiemeesters/Lama’s die het symbool en zij kracht kenden wilden het voor zichzelf houden zodat zij meer aanzien kregen doordat de kracht van het symbool hun werk versterkte en hun belangrijker maakte. Daardoor is het gebruik van het symbool niet algemeen bekend.

De Tibetaanse meditatie techniek die de Antahkarana gebruikt vond plaats in een kamer die verlicht was met kaarsen. In het midden van de kamer was een heel groot ovalen aardewerk schaal die het kosmische ei voorstelde. De schaal was gevuld met een paar centimeter water en in het midden stond een kruk. De zitting van de kruk was ingelegd met zilver en vertegenwoordigde het Antahkarana symbool. Eén van de muren was bedekt met koper, zodanig opgepoetst zodat het als een spiegel leek. Wandkleden met symbolen (Reiki-symbolen)waren opgehangen op de tegenover gestelde muur. Een Tibetaanse Lama ging op de kruk zitten en staarde rustig naar de het symbool die in de gepolijste koperen spiegel reflecteerde. Deze yantra meditatie veroorzaakt een focuspunt in de geest van de meditaror, verbind daardoor het bewustzijn met de buiten zintuiglijke energieën va het symbool. Terwijl het Antahkarana symbool op de zitting van de kruk zich er op richt de energieën op te wekken en daardoor de energieën door de chakra’s te laten stromen en zo met de aarde te verbinden.

Het is duidelijk dat de Tibetanen dit symbool niet voortbrachten, en er zijn ook geen geschreven teksten van zijn originele herkomst. Hoewel door helderziende waarnemingen van talentvolle helers die ingevoeld hebben in het symbool om zijn geschiedenis te lezen blijkt dat het symbool voor het eerst aan de mensen op aarde is gegeven tijdens de tijd van Lemuria zo’n 100.000 jaar geleden. Dit was in dezelfde tijd dat Reiki voor het eerst naar de aarde werd gebracht door de Heilige Geest. De Antahkarana werd gecreëerd door een raad van Opgevaren Meesters die toezicht hielden over de evolutie van de Galaxy (melkwegstelsel) Zij zagen dat de mensen op aarde in nood waren en hulp nodig hadden om zich zelf weer met hun Hoger Zelf te verbinden. Zij maakten het symbool en gebruikten een decreet (bepaling), vervulden het met zijn eigen bewustzijn. Dus, iedereen die het symbool gebruikt zal een versterkte verbinding hebben tussen het lichamelijke verstand het Hoger Zelf.

Het is het Hoger Zelf die de voordelen van het symbool creëert en begeleidt en waarom het nooit gebruikt kan worden om te schaden.

Dit heilige symbool werd vele duizenden jaren verborgen gehouden, alleen maar bekent en gebruikt bij enkelen. Nu is het tijd voor iedereen om toegang te krijgen tot dit oeroude en heilige heling symbool.

Richtlijnen voor het gebruik

De Antahkarana is een speciaal symbool die zijn eigen bewustzijn heeft. Het werkt direct met je aura en chakra’s en varieert in zijn heling resultaat, afhankelijk van wat jij nodig hebt op het moment dat het gebruikt wordt. Doordat het door het Hoger Zelf wordt bestuurd, heeft het altijd een heilzaam effect en kan het nooit misbruikt worden of gebruikt worden om kwaad te doen. Het symbool kan geplaatst worden onder een massage tafel, of aan de onderkant van een stoel. Het kan ook aan de muur hangen of tegen het lichaam gehouden worden met het symbool gericht op de plaats die heling nodig heeft. Leg het onder een glas water voor helend water, leg het onder de deurmat om negatieve energie van mensen die binnenkomen te transformeren. Leg het in je koelkast om de negatieve lading van bv bespoten voedsel te neutraliseren. Doe het onder de waterbak van je huisdieren... oneindige mogelijkheden.

 

De Antahkarana gebruiken bij meditatie

Je kan direct op de Antahkarana mediteren door rustig met ontspannen ogen te staren en iedere gedachte die in je opkomt weg te sturen. Met regelmatige oefening zal het beeld gaan verschuiven en veranderen of wisselend vervagen of totaal verdwijnen. Dit is goed dat geeft aan dat je een dieper niveau in meditatie hebt bereikt en er groter voordeel uithaalt. Laat dit je dus niet verstoren, maar ga door met rustig ontspannen te staren. Het kan zelfs gebeuren dat je beelden gaat zien voor het symbool die erg plezierig en ontspannen zijn. Een enkele meditatie met het symbool zal voordeel bieden ten tijde van stress. Niettemin, regelmatig gebruik is het beste, neem dagelijks 10 tot 30 minuten per dag voor meditatie op de Antahkarana. De waarde die je ontvangt zal zich gaande weg ontwikkelen, evenzo je geestelijke helderheid en de hele dag zal je een gevoel van rust en veiligheid voelen.

 

DUS PRINT HET UIT EN LEG HET OVERAL NEER, LAMINEER EN NEEM MEE, DEEL UIT :)) 

© 2016 - 2024 The Crystal Connector | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel