Webwinkel

 

Je kan ook een afspraak maken om de edelstenen live te voelen in mijn woning in Hazerswoude-Rijndijk. Geen aankoop verplichting.

De sieraden in de webshop zijn door mij met liefde en plezier gemaakt ism de lichtwereld. Ook heel leuk en mooi om cadeau te geven, want het zijn sieraden vol licht en liefde die dus ook een heel persoonlijk cadeau zijn. 

Wilt u veranderingen in de artikelen die op de site staan, zoals armband/ketting verlengen of inkorten, dan kan ik dit voor u verzorgen maar neem dan per mail of telefoon contact op. Mochten ze dit niet zijn dan kan ik  de sieraden ook in echt zilver of goud maken in overleg.

Ik kan ook voor jou speciaal afgestemde sieraden maken dmv een afstemming met mijn lichtteam en in overleg het maken van een sieraad...deze afstemming houdt in dat ik mij verbind met jou, doorkrijg wat je nodig hebt en evt beelden en boodschappen die ik hierbij krijg aan je door zal geven..                                    

Dit jaar in 2024 zal ik van iedere bestelling in de webshop €1,00 overmaken naar Stichting Dierenlot Ieder jaar kies ik opnieuw.

 

© 2016 - 2024 The Crystal Connector | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel