Elven Ones, draken en eenhoorns

Elven Ones: Na diep contant met afstemmingen met de Elven Ones weet ik dat deze kristalwezens die verbonden zijn met de Elven Ones  niet "alleen" elfjes zijn, dat zou hun energie en wijsheid te kort doen.. Het zijn zeer hoog energetische kristalwezens die ons meenemen met een reis naar binnen... naar jouw werkelijke goddelijke ik ( jouw hoger zelf) zodat jij steeds meer gaat zien wat werkelijk is en wat eigenlijk niet ;) zoveel facetten van het leven hier op aarde als mulit dimensionaal wezen en waarom wij hier werkelijk zijn... Een hele mooie reis waarbij zij ons ondersteunen en begeleiden ( of eigenlijk hoe jouw hoger zelf jou begeleidt door deze prachtige Elven Ones )

Draken zijn voor sommige mensen nog wezens uit sprookjes maar er zijn ook veel mensen die met de drakenenergie werken. Een kristallen drakenschedel die is zo gevormd dat een drakenbewustzijn is uitgenodigd om zich hiermee te verbinden. Als ik ze binnenkrijg dan maak ik verbinding om de connectie te activeren voor de volgende hoeder.. Soms duurt het een tijdje voordat hij of zij zich kenbaar maakt. Vaak geven ze een naam door. Net als mensen hebben ze verschillende karakters. Ze zijn als een brug naar een groter bewustzijn en helpen ons hier op aarde. 

 

De eenhoorn is een mythologisch wezen, die er uit ziet als een paard, maar met een slanke, meestal spiraal, hoorn groeit uit zijn voorhoofd. 
Het populaire beeld van de eenhoorn is dat van een romantisch uitziend, wit paard, maar soms wordt hij ook zwart afgebeeld, zoals in Gothische kunst. Sommige eenhoorns hebben vleugels.
Het idee daarvan, heeft waarschijnlijk zijn oorzaak in Pegasus, de gevleugelde paard uit het Oud-Griekse mythologie, 

De eenhoorn energie is een heldere hogere frequentie zoals de engelenenergie. Ze hebben een pure, zuivere energie en trappelen met hun voetjes op oude stukken mocht dit nogi zijn om op te ruimen zodat jij de nodige stappen kan zetten naar jouw werelijke ik, jouw goddelijk ik zodat we samen op deze aarde steeds meer licht kunnen brengen. De ware magie zit in jezelf en daar helpen zijn ons bij.

Voor mijn gevoel hebben deze carvings ook de energie van zeepaardjes:betekenis die vaak aan zeepaardjes toegeschreven wordt , is hun symboliek van geluk en positieve energie. Zeepaardjes worden vaak gezien als brengers van geluk en voorspoed. Hun gracieuze en vredige aanwezigheid kan een gevoel van rust en sereniteit bevorderen. Bovendien worden zeepaardjes geassocieerd met moederschap en vaderschap, wat hun betekenis verder versterkt. In sommige culturen worden zeepaardjes beschouwd als beschermers van kinderen en brengers van vruchtbaarheid. Dit alles draagt bij aan de positieve symboliek en betekenis van zeepaardjes. 

© 2016 - 2024 The Crystal Connector | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel