-13%

Spirit kwarts

Artikel 129 van 307
€ 88,88 € 77,77
Voorraad 1 stuk

Spiritkwarts uit Indonesië 230x160x95mm

Mijn afstemming , channeling met dit kristal : de lichtwezentjes die ik ontmoette waren een soort van kleine aardewezentjes en de elven en andere natuurwezens kwamen erbij... de bomen reageerden en ik voelde hun wortels , hun verbindingen door mij heen gaan en ik was in de buik van Moeder aaarde.... daar verzamelden we zaadjes die we mochten planten om zo de Aarde tot een nieuw level te brengen. Dit kristal is een werktuig en informatiebron voor en van Moeder Aarde om haar en de natuurwezens te helpen en ondersteunen... wat mooi dat jij dit mag gaan doen als je voor dit kristal kiest.

Spiritkwarts of cactuskwarts is een speciale groeivorm van kwarts waarbij een groter stuk kwarts of een kwartspunt bezaaid is met kleine puntjes. De meeste spiritkwarts is amethist maar het komt ook voor bij citrien, rookkwarts en bergkristal. Deze is op bergkristal op moedergesteente

 Spiritkwarts werkt beschermend, brengt harmonie en stimuleert spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Het beschermt de aura tegen negativiteit en negatieve gevoelens en geeft een rustig en vredig gevoel. Het geeft inzicht en helpt je inzien wat je ziek maakt of wat je groei tegenhoudt. Het is ook heel geschikt voor healing en meditatie. Binnen groepen bevordert het harmonie en saamhorigheid. Het helpt een connectie maken met de ziel en de andere kant en is daarom een heel geschikte steen voor stervensbegeleiding en om een ziel te begeleiden naar de andere zijde. Fysiek werkt spiritkwarts ontgiftend en heeft het een positieve werking op stress gerelateerde klachten.

© 2016 - 2024 The Crystal Connector | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel