Dog tooth calciet

Artikel 110 van 314
€ 77,77
Voorraad 1 stuk

Dog tooth calciet 130x125x135mm .

Ze zijn zeer kwetsbaar en ik zal ze zeer goed verpakken dus liefst ophalen! opsturen is eigen risico:)

Als ik mij afstem op dit kristalwezen dan voel ik gelijk een enorme stroming en zuivering… Ik ben in het water en zie Neptunus met een kristallen vork in zijn handen… Om hem heen zwemmen allerlei zeedieren en er staat een enorme stroming maar in allerlei vormen. Ik voel het water verbinden met het water in mijn lichaam en zo stromen we samen de aardkorst in. Onder de aardkorst is er nm een enorme laag water met de zuiverste en hoog energetische kristallen daarin… Ik voel het resoneren in mijn lichaam. Als het tijd is zal dit water voor ons naar boven komen maar nu nog niet…Als dit kristal jou roept mag je de zuiverheid voelen en de reiniging en ben je al zo mooi verbonden met al het water op aarde en in de aardkorst.. waar ik ook de nieuwe licht/ zeedieren zie maar nu zijn ze nog transparant.. Met der tijd zullen ze meer vorm en kleur gaan krijgen… Deze kristallen zijn prachtige zuiveraars en stromers en hoe fris en helder voelen ze aan… 

Deze speciale dog tooth calciet uit Indonesië verdient eigenlijk een nieuwe naam. De kristallen lijken namelijk helemaal niet meer zo veel op hondentanden, waar ze hun naam aan te danken hebben. Deze dog tooth calciet groeit in clusters die op zeeëgels of cactussen lijken. Een lust voor het oog omdat er vaak ook minuscule kristalletjes dwars op de oorspronkelijke tanden groeien, wat een flonkerend effect geeft. Soms ook groeien de kristalletjes als een suikerlaagje over de oorspronkelijke kristallen.

Energetische werking dog tooth calciet

Dog tooth calciet versterkt en reinigt energie en activeert chakra's. Ook helpt het oude patronen en achterhaalde spirituele overtuigingen te doorbreken. De kristallen helpen bij het vinden van het levensdoel. Dog tooth calciet haalt wijsheid en vaardigheden uit het verre verleden naar voren en legt contact met je zielengroep. Dog tooth calciet stimuleert interactie met andere levensvormen en een hoger bewustzijn. De steen heeft een kalmerende energie en brengt in een staat van grote vrede tijdens meditatie. Dog tooth calciet versnelt en stimuleert lichamelijke, emotionele, psychische en spirituele groei. Fysieke werking dog tooth calciet Dog tooth calciet werkt ondersteunend op de gewrichten, het skelet en de botten en kan darm- en huidaandoeningen verlichten. De steen stimuleert het geheugen en helpt bij leerprocessen.

© 2016 - 2024 The Crystal Connector | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel