goldfilled creolen met aventurijn bloemen

Artikelnummer: rek
Vorige Artikel 128 van 150 Volgende
€ 35,55
Voorraad 1 stuk

Unieke bewerkte goldfilled creolen 25mm met  geslepen aventurijnt bloemen 30mm ( wil je liever 20mm creolen, vraag dan ff of ik ze nog heb )

Na volledig gouden sieraden zijn gold filled sieraden een goede keuze. We hebben de fijne eigenschappen van gold filled sieraden voor je op een rijtje gezet:

  • Gold filled sieraden bevatten veel goud
  • Gold filled sieraden zijn betaalbaar doordat ze niet volledige van goud zijn, maar een basis van een ander metaal hebben
  • Gold filled sieraden gaan lang mee, door de dikke laag goud. Hierdoor slijten ze niet zo snel (mits op de juiste manier gebruikt)
  • Gold filled sieraden zijn hypoallergeen. Je hebt dan minder kans op een allergische reactie. Dit kan wel verschillen per gold filled sieraad. 
  • Je kunt douchen met gold filled sieraden. Probeer wel contact met zeep te vermijden en let op of je sieraad volledig gold filled is en niet slechts een onderdeel van je sieraad. Ga je zwemmen in een zwembad of in de zee, doe je gold filled sieraden dan wel af. 

Ook bij het afwassen en schoonmaken raad ik aan je sieraden af te doen of plastic handschoenen te gebruiken om contact met zeep/schoonmaakmiddel te vermijden. 

Nadeel van gold filled sieraden

Gold filled sieraden bevatten een dikke laag goud en zijn ze duurder dan gold plated of vermeil sieraden. Vooralsnog zijn gold filled sieraden een stuk betaalbaarder dan ‘echt’ gouden sieraden.

Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. De steen stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeën. Het werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties. Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit. De steen absorbeert elektromagnetische straling (van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers) en beschermt tegen de invloeden van milieuvervuiling en wateraders. Aventurijn werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en heeft tevens een positieve werking op stress gerelateerde hoofdpijn en migraine, bindweefsel, ogen, zenuwstelsel, spieren en op mensen die stotteren en snel blozen.

© 2016 - 2024 The Crystal Connector | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel