goldfilled creolen met amethist bloemen

Artikelnummer: rek
Artikel 1 van 150 Volgende
€ 35,55
Het artikel is uitverkocht.

Unieke bewerkte goldfilled creolen 20mm met  geslepen amethist bloemen 30mm ( wil je liever 25mm creolen, vraag dan ff of kze nog heb )

Amethist werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust. Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt. Hierdoor helpt het slechte gewoontes en verslavingen te erkennen en achter je te laten. Het geeft ook inzicht in gevoelszaken en kan helpen bepaalde ervaringen een plaats te geven, waardoor je bij de verwerking van emotionele pijn, trauma's en verlies en rouw naar een volgend stadium geholpen wordt. Amethist creëert een veld met lichtenergie om zich heen welke je aura en - als de steen groot genoeg is - een ruimte kan reinigen en beschermen. Het kan de kruin en het derde oog openen waardoor de steen geschikt kan zijn voor mensen die willen starten met het ontwikkelen van hun intuïtie en spirituele vaardigheden. Ook helpt het contact maken met hogere energieën en gidsen en is het een goede steen ter ondersteuning van meditatie. Fysiek heeft amethist een positieve werking op de hersenen en het zenuwstelsel, kneuzingen, hoofdpijn en migraine en slaapproblemen (zoals nachtmerries).

Na volledig gouden sieraden zijn gold filled sieraden een goede keuze. We hebben de fijne eigenschappen van gold filled sieraden voor je op een rijtje gezet:

  • Gold filled sieraden bevatten veel goud
  • Gold filled sieraden zijn betaalbaar doordat ze niet volledige van goud zijn, maar een basis van een ander metaal hebben
  • Gold filled sieraden gaan lang mee, door de dikke laag goud. Hierdoor slijten ze niet zo snel (mits op de juiste manier gebruikt)
  • Gold filled sieraden zijn hypoallergeen. Je hebt dan minder kans op een allergische reactie. Dit kan wel verschillen per gold filled sieraad. 
  • Je kunt douchen met gold filled sieraden. Probeer wel contact met zeep te vermijden en let op of je sieraad volledig gold filled is en niet slechts een onderdeel van je sieraad. Ga je zwemmen in een zwembad of in de zee, doe je gold filled sieraden dan wel af. 

Ook bij het afwassen en schoonmaken raad ik aan je sieraden af te doen of plastic handschoenen te gebruiken om contact met zeep/schoonmaakmiddel te vermijden. 

Nadeel van gold filled sieraden

Gold filled sieraden bevatten een dikke laag goud en zijn ze duurder dan gold plated of vermeil sieraden. Vooralsnog zijn gold filled sieraden een stuk betaalbaarder dan ‘echt’ gouden sieraden.

© 2016 - 2024 The Crystal Connector | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel