-15%

Starbeing Pyriet

Artikel 13 van 15
€ 144,44 € 122,22
Voorraad 1 stuk

77x66x73mm is deze pyriet starbeing met prachtige dolomiet lijnen en plekken erin.

afstemming: als ik mij afstem dan wordt ik meegenomen naar ? ik zie een enorme metalen/ pyriet kubus en die kubus bestaat uit allemaal kleinere verschillende rechthoekig vormen die in elkaar passsen als een 3d puzzel.. Het voelt ondoordringbaar maar als ik vol liefde zeg dat ik mij hiermee verbind dan zie ik de kubus zachter worden en opent zich voor mij en de kubus verandert zich in goud en als de vormen zich openen , dat wil zeggen uitelkaar schuiven dan zie ik kristal helder licht naar buiten schijnen. In deze kubus bevindt zich een enorme kristallen bol en als ik er naaar kijk dan voel ik dat ik er opeens in zit.. Daar zijn ontelbare lichtwezens aan het werk om de Akasha kronieken* aan te vullen en ze verwelkomen jou.. Ze voelen dat jij een taak voor jezelf hebt en je deze kennis hiervoor kan gebruiken. Voel je dat jouw pad je ergens brengt waar je aan wilt werken: voor jezelf, een ander, de wereld dan kan je deze starbeing vragen om je tools of informatie te geven om dit te gebruiken. Het hoeft niet altijd voor jou als mens duidelijk te zijn maar jouw hoger zelf weet altijd wat de bedoeling in. je zult veel meer inzichten krijgen over jezelf en de dingen om je heen en hoe geweldig dat je een onuitputtelijke bibliotheek kan bezoeken voor jouw lichtwerk

*De Akasha Kronieken zijn het energetisch archief waarin de vibraties van iedere ziel en de reis van deze ziel opgeslagen ligt. Dit archief bevat de imprint, de trilling van verleden, heden en ook de (mogelijke) toekomst.. De Akasha Kronieken en de Nieuwe tijd  Heel lang was het voor de meeste mensen niet mogelijk om verbinding te maken met dit kosmisch geheugen. Omdat de energie op Aarde zwaar was, versluierd. Alleen spirituele Meesters hadden nog toegang, omdat hun energie nog Licht genoeg was om met de hoge trilling van de Akasha Kronieken te verbinden.  Nu de energie op Aarde weer Licht wordt komt de Akasha- informatie beschikbaar, waardoor voor veel mensen transformatie van eeuwenoude pijn mogelijk wordt. Pijn en trauma’s van levens en levens kan worden geheeld, zodat we weer vrij zijn. En het is ook pijn die móet worden geheeld, voor we werkelijk vanuit Liefde kunnen leven.

Starbeings: Een starbeing verbindt op een prachtige manier de mens, de sterrenvolkeren, kosmos, Moeder Aarde en onze natuurwezens met elkaar... als energieën die samenwerking om een hoger bewustzijn te creeëren. Je ontvangt bij de grotere starbeing altijd een reading/afstemming

Pyriet bevordert wilskracht, zelfvertrouwen en eigenwaarde. Het is een sterk inzichtgevende steen en bevordert hierdoor zelfkennis, haalt verdrongen herinneringen naar boven, bevordert inzicht in de oorzaak van schadelijke situaties of van ziekte en symptomen. Het vermindert frustratie, stress en zorgen. Pyriet stimuleert de werking van de lever, helpt bij doorbloedingsstoornissen (bijvoorbeeld spataderen) en bevordert de vorming van rode bloedlichaampjes. Het heeft een sterke pijnstillende en krampopheffend werking (bijvoorbeeld bij menstruatieklachten en buikkrampen).

Werking dolomiet: het werkt motiverend en stabiliserend. Het helpt je jezelf zijn en je talenten en sterkte punten tot uitdrukking te laten komen. Het bevordert een positieve instelling en een gevoel van geluk en tevredenheid. Emotioneel werkt de steen stabiliserend en dempt te heftige emoties en emotionele uitbarstingen. Het stimuleert praktisch denken en gezond verstand en helpt doelen waarmaken. Ook fysiek werkt de steen stabiliserend en heeft een positieve werking op het hart, hartritmestoornissen, het bloed en de maag. Het brengt balans in de calcium- en magnesiumstofwisseling. Daarnaast werkt de steen ontspannend en ontkrampend.

© 2016 - 2024 The Crystal Connector | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel