-22%

Steragaat of thunder egg

Artikelnummer: 4
Artikel 99 van 307
€ 19,99 € 15,55
Voorraad 1 stuk

Steragaat of thunder egg en worden ook amuletsteen genoemd ( krachtsteen) 64x47x30mm

Thundereggs zijn ronde of eivormige mineralen en worden gevormd in gasbellen in lava. Ze bestaan uit een korst van moedergesteente en een kern die uit verschillende mineralen kan bestaan, zoals bijvoorbeeld chalcedoon, agaat, jaspis of opaal. Thunderegg wordt ook wel amulet steen of sterrenagaat genoemd.

Mijn afstemming:als ik mij afstem dan voel ik dat ik in een grote en hoge vlamenzee sta. Het is niet heet en voelt fijn aan. Ik voel de enorme kracht en de helende werking. Om mij heen zie ik kleine vlammen mannetjes dansen en die schieten met een pijpje klein bolletjes kristal zo mijn hart in. Vanuit daar reizen ze naar bepaalde stukken in mijn lichaam waar ze deze plekken voorzien van vernieuwde energie. Op die plekken zie ik klaprozen ontstaan en er ontstaan nieuwe chakra plekken. Jij kan dan, of jouw fysieke lichaam kan zich dan beter/ sneller aanpassen aan de nieuwe frequenties die er op Aarde ontstaan.

Verbinding met de aarde, doorstroming energie, bescherming, balans en wateraders.

Thunder Egg heeft een zuiverende werking en reguleert de hormoonproductie. Het is een fijne steen die de weerstand vergroot en een positieve invloed heeft op het versterken van de huid. Thunder Egg heeft een helende werking bij aandoeningen van de maag en migraine. Heeft een positieve werking op de lever en ruggenmerg.  Emotioneel heeft Thunder Egg een kalmerende werking en zorgt deze mooie steen voor een innerlijke balans en harmonie. 

 

© 2016 - 2024 The Crystal Connector | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel