Starbeing que sera of vulkaniet

Vorige Artikel 2 van 6 Volgende
€ 122,22
Voorraad 1 stuk

 

Starbeing van que sera of vulkaniet 75x65x77mm

afstemming:als ik mij afstem dan zie ik een zwarte dahlia en op ieder apart bloemblaadje staat een lichtcode in goud geschreven. Deze blijven daar tot de nieuwe hoeder zich hiermee verbindt en dan zie ik ze loskomen en samen een lichtbol vormen vol met codes in goud schrift. Deze lichtbol zie ik in de handen van een engel en deze maakt zich bekend als Sandalfon*. Hij stuurt zo' n code jouw lichaam in en ik zie prachtige gouden draden in jouw lichaam stromen en zo de "storende" plekken opschonen.  Jouw lichaam wordt zo aangepast aan de vernieuwde frequneties op deze aarde en samen met deze engel en ook dus de starbeing mag je deze codes bewust of onbewust inzetten voor de verhogende frequenties op aarde.. Ik zie het als muziek, toonladders die je op zo'n manier verspreidt en de wereld met je meezingt. 

Ik vind het zo mooi dat als je gaat werken met de Starbeings de tussenlagen vervagen en we in de prachtige wereld van lichtwezens komen die met elkaar samenwerken

*Sandalfon helpt je lichaam en ziel weer gezond te maken met behulp van geluid en muziek. Je kan hem bijvoorbeeld om steun vragen bij geestelijke problemen of een verslaving. Deze aartsengel kan je inspireren om een positievere kijk op het leven te krijgen en je leren om het genezende gereedschap van je lichaam te gebruiken. Een belangrijke taak van Sandalfon is dat hij je vragen en gebeden naar God brengt, zodat die verhoord kunnen worden.

Deze starbeing van vulkaniet of Que Sera heeft een zeer hoge frequentie maar is tevens zeer aardend. Hij is verbonden met de oerenergie die ons universum heeft laten ontstaan en nog steeds daarmee in verbinding is.. Hij is als een kosmische batterij die ons activeert en oplaadt en tevens al onze lichamen in balans brengt: aards fysiek en ons lichtlichaam. Plaats hem op de plekken waar de disbalans is en deze zal deze plekken voorzien van lichtenergie en je voelt je weer opgeladen en krachtig. Als je een healer bent helpt het jou om te zien waar disbalans is en helpt jou het lichaam te herstellen zich op cellulair en energetisch niveau. Deze steen zet je in je kracht en bevrijdt je van zelfopgelegde verplichtingen, vooral van die waar je niet bewust van bent. Deze steen leert je “nee” te zeggen en helpt je om niet al het leed van de wereld op je schouders te nemen. Laat je oplossingen zien waarmee je problemen hebt Que Sera verbindt je met de kosmische bibliotheek en laat je het doel van je ziel en alle paden zien. Hij wijst je de weg, de kortste, maar ook die het beste bij je evolutie past. En hij laat je zien dat je geen fouten kunt maken, maar dat het leven alleen maar een leerschool is. Met deze steen creëer je echt je eigen werkelijkheid. Het is een geweldig tool om in deze wereld jouw pad te zien en te volgen.

 

 

 

 

 

 

 

© 2016 - 2024 The Crystal Connector | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel