Alien skull fluoriet

Artikel 1 van 6 Volgende
€ 99,99
Voorraad 1 stuk

Alien skull van licht groene fluoriet 70x64x72mm .. zie ook filmpje fb 15 juli

Mijn afstemming met de groene fluoriet alienskull : als ik mij afstem dan is er gelijk een zeer duidelijk beeld van een zeer grote solide schuin opstaande vlakte waar ik afglijd.. Tijdens deze prettige glijpartij zie ik allemaal lichtcodes en tekens op deze vlakte/ object.. Voor mij voelt deze vlakte een onderdeel van of een ruimteschip of piramide of een combi hiervan.. Als ik beneden ben dan blijf ik gewoon een tijd zitten.. Mensen met kamelen lopen langs maar niemand ziet mij of het object. Ik zit een tijdje in het zand dit gade te slaan en krijg de plek door : Soedan*.. Uit het vlak want nu meer een piramide is komt een lichtstraal die zich ombuigt naar een spiraal die steeds verder uitbreidt. Groter en groter wordt deze spiraal vol hoge frequenties en ik voel dat er zich ook een spiraal vormt in mijn keelchakra.. Het is tijd om je duidelijk jouw waarheid  uit te spreken en deze Skull zal je hiermee helpen.. Je bent verbonden met deze hoge frequentie die vanuit de Soedan zich zo zal verspreiden en verbinden met andere spiralen die op dezelfde manier gevormd zijn dan het een prachtige en waardevol energiegrid over deze planeet zal vormen.  

* Toen ik later ging kijken wat er in Soedan was zag ik een foto van de Piramides van Meroe ( nooit van gehoord) en daar zag ik het vlak waar ik afgegleden was.. Hoe gaaf is dat .

Fluoriet is een beschermende en stabiliserende steen, die het zelfvertrouwen vergroot en helpt structuur te brengen in ons leven. De steen geeft inzicht in beperkende gedrag- en denkpatronen en onderdrukte gevoelens en werkt emotioneel stabiliserend. Fluoriet is een goede steen om te dragen tijdens het studeren. De steen bevordert de concentratie, zorgt voor een snelle informatieverwerking en helpt om verbanden te leggen met al aanwezige kennis. Het beschermt tegen en reinigt elektromagnetische straling (bijvoorbeeld van computers en mobiele telefoons). De steen heeft een positieve werking op stijfheid, gewrichtsproblemen (zoals artritis) en reuma. Het is goed voor de botten en tanden en het verlicht de pijn bij gordelroos en andere zenuwpijnen. Verder heeft het een gunstige werking op de huid (bijvoorbeeld op puistjes en rimpels) en slijmvliezen, met name van de ademhalingswegen.

 

 

© 2016 - 2024 The Crystal Connector | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel