Verzenden en retourneren/ruilen

RETOURNEREN OF RUILEN. 

Mocht je niet tevreden zijn over de ontvangen artikelen, dan is het mogelijk om deze retour te sturen. Dit met uitzondering van ALLE OP MAAT GEMAAKTE PRODUKTEN en ARTIKELEN UIT DE SALE!! 
Wil je een artikel retour sturen, dan moet dit bij mij bekend zijn met duidelijke opgaaf van reden. Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@thestonewhisperer.nl. Dit moet wel gebeuren binnen 7 dagen na het ontvangen van je pakketje. Stuur de artikelen pas retour nadat je een antwoord op je e-mail hebt ontvangen. De verzendkosten van de artikelen die je retour stuurt worden niet vergoed door the stonewhisperer. De kosten en het risico van de retourzending zijn voor de koper! 
Het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten stort ik binnen 14 dagen retour. 

De retourregeling vervalt indien: 
De artikelen zijn gebruikt of beschadigd door eigen toedoen. ( zoals parfum, haarlak of andere scherpe middelen)
De retourzending niet op de juiste manier is gemeld en overlegd. 
De artikelen niet in de originele verpakking retour zijn gestuurd 

Voor beschadigingen aan de artikelen tijdens het vervoer door Post NL of door anderen ben ik NIET aansprakelijk. 

Klachten

Ik doe er alles aan om uw bestelling naar uw volle tevredenheid af te handelen. Heeft u toch een klacht, dan stel ik het zeer op prijs als u dat zo spoedig mogelijk aan mij laat weten door te mailen naar info@thestonewhisperer.nl zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Mochten we er samen niet tot uw volle tevredenheid uit kunnen komen, dan staat het u vrij om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.VERZENDKOSTEN 

De verzendkosten worden berekend aan de hand van het gewicht en de omvang van je bestelling. 
Tijdens het bestellen worden de verzendkosten berekend. 

Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg besteed, maar het verzenden van de artikelen is op eigen risico van de koper. Voor beschadigingen tijdens het verzenden door POST NL of DERDEN zijn wij niet aansprakelijk. 

Wel kun je je bestelling verzekerd laten verzenden door POST NL. 

© 2016 - 2024 The Crystal Connector | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel