Blog Paranormaal Alternatief groen opaal

Artikel 13 van 28

Lieve lezers, deze keer wil ik het hebben over groen opaal.

Deze steen met prachtige aardse kleuren is zo verschillend, van lichtgroen, donkergroen tot bruin maar altijd de connectie met moeder Aarde. Je hebt natuurlijk de dure edelopalen maar deze “gewone” opalen zijn ook prachtig. Opaal is al sinds de oudheid erg geliefd als edelsteen voor bv sieraden. De oudste opaal als sieraade is in Ethiopie gevonden van 4000 voor Christus. En weet je dat er zelfs opaal op Mars gevonden is maar ja alles is verbonden met elkaar J Vaak wordt deze groene opaal soort gevonden in Madagascar. Groen opaal is eigenlijk pas bekend sinds 2014 toen het daar gevonden werd. Het wordt ook gevonden in Australië , Peru , Mexico,Brazilië en USA.

 

Ik heb zelf nog een afstemming gemaakt op de bol/planeet van groen opaal: Deze bol/planeet is zo verbonden met moeder Aarde, je voelt je zo thuis omdat jou zielentaak hier ligt..
Je kan naar iedere plek op en in aarde reizen en overlegt vaak met moeder Aarde wat er nog gedaan moet worden.. Ze ontvangt je in een prachtige blauw groene ruimte en zij voelt echt als een moeder voor jou.. Alle natuurwezens, dieren, bomen en planten zijn zo verweven met jou..Als je goed luistert kan je zelfs de aardetoon horen die zij uitzendt..Reis in het dagelijkse leven.. in gedachte( tijdens meditatie bv) of in het echt naar plekken waar je je toe geroepen voelt en zet daar jouw eigen liefdevolle energie neer en er zullen prachtige transformaties plaatsvinden.. en iedere keer zal er een extra bloem of blaadje aan jouw lichtboom in jou groeien zodat je tot volle bloei komt...en zie wat een krachtige en mooi wezen je bent.

 

De algemene werking van groen opaal is: Als je sterk verbonden bent met de natuur en de natuurwezens , of wilt zijn dan is dit een geweldige steen.Daar zij zich met ons verbinden en moeder Aarde en ons  helpen is het heel fijn om je samen met deze steen met hun te verbinden en hun zo een energetische impuls te geven en te voeden. Bij het mediteren met Groene Opaal opent hij je bewustzijn en helpt je te communiceren met Deva’s en Natuurwezens. Dit komt omdat deze groene opaal met hun wereld resoneert en daarom het contact met hen makkelijker maakt. Hij zorgt ook voor een beschermend schild voor hen, die onze energie zachter en liefdevoller maakt. Ook helpt deze steen om je helder te maken en daardoor je doelgericht kan denken en vaak ingevingen krijgt met de oplossing waar je naar op zoek was, dit kan ook in dromen gebeuren. Bij negatieve gedachten geeft deze steen nieuwe energie om er positief door te gaan. Groene Opaal motiveert je om een gezonde levensstijl aan te nemen en met name je dieet onder de loep te nemen en gezonder te gaan eten. Tijdens het ontgiften helpt Groene Opaal je lichaam zichzelf te reinigen en werkt hij verjongend. Hij versterkt het immuunsysteem en helpt bij griep en koorts.Let op met direct zonlicht voor een langere periode omdat het een echte watersteen is en door uitdroging zou hij kunnen breken en dat zou erg zonde zijn.

 

Warme groet, blijf in verbinding, in zachtheid en positief. Laat je niet meeslepen in alle drama’s, onthullingen, angst en doomsenario’s. Blijf in de hogere frquenties van licht en liefde.

Tot de volgende keer met een nieuw kristal of tot in Rijwijk bij de beurs van 19 en 2o september ,

Monique Koebrugge ( plekje P7)

The stonewhisperer

 

 

© 2016 - 2024 The Crystal Connector | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel